Akilles Säkerhet (org. nr 556808-9543) är ett företag som riktar sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vår ambition är att genom vårt moderna säkerhetssortiment göra våra kunders vardag tryggare.

Akilles Säkerhet ger alltid kompetent rådgivning då vi alltid vill leverera lösningar för varje kunds ensklida behov. Alla bostäder är på sitt sätt unika och det finns aldrig en generell lösning. Vi har kompletta lösningar med kvalitativa produkter inom hemlarm & villalarm, kameraövervakning samt lås & inbrottsskydd.

Vi har ett tätt samarbete med nordens ledande leverantörer i branchen som bidrar med sin spetskompetens och presenterar de senaste lösningarna inom området.

Akilles Säkerhet följer även utvecklingen i kontakt med Asien och importerar en hel del själva. På så vis kan vi erbjuda lösningar i lägre prisklass. Vi kvalitetskontrollerar alltid alla produkter i vår testlokal och använder de själva flitigt innan de får en chans att visas för våra kunder.

Vi erbjuder installation i Skåne, södra Halland, Kronoberg och i Blekinge län då vi utgår ifrån nordvästra Skåne med kontor i Örkelljunga. Förprogrammering utav larm är också ett välanvänt tillvägagångssätt. Det innebär att Akilles Säkerhet gör alla förinställningar och förbereder allt, när larmet levereras ska det enbart monteras. Kunden behöver därför inte lära sig hela installationsmenyn utan får den information som krävs för att manövrera larmet i vardagen.Om-akilles-sakerhet

Akilles var enligt den grekiska mytologin den största hjälten. Han gick obesegrad igenom storslag och besegrade allt motstånd. Det finns två versioner om hur Akilles föll. Den ena versionen berättar om att han blev skjuten av en pil i hälen, den andra att han blev stucken med en dolk i ryggen. Oavsett vilken version så förblir Akilles alltid en obesegrad krigare.

 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Jimmie

Jimmie Johansson
Produktspecialist
Kundtjänst
[email protected]

Mattias

Mattias Andersson
Produktspecialist
kundtjänst
[email protected]

 

trygg e-handel