Behöver ovanvåningen på villan säkras mot inbrott?

inbrottDet är vanligt att fönster på ovanvåningen förbises när man vidtar säkerhetsåtgärder mott inbrott. Ofta tänker man som villaägare att inbrottstjuvar inte tar sig tid och energi att klättra upp och gå in den vägen. Tyvärr händer det att beslutsamma inbrottstjuvar väljer denna väg genom att klättra upp på ett närliggande föremål eller helt enkelt på en stege. Ofta finns sovrum på ovanvåningen där det kan förvaras värdesaker som smycken, surfplatta, platt TV osv. Detta kan göra ovanvåningen till en intressant ingång för inbrottstjuvar.

Det finns två typer av förebyggande skydd till fönster. Till villalarm är den absolut bästa lösning att komplettera med en magnetdetektor som monteras på fönstret. Om fönstret skulle öppnas när larmet är aktiverat så larmar detektorn direkt och larmsirenen börjar tjuta. Det går också bra att montera en rörelsedetektor i rummen då de kommer detektera rörelse och på så vis larma.

Ett annat skydd som är effektivt på fönster är ett klassiskt fönsterlås. Detta är enkelt att montera och spärrar alltså fönstret för att öppnas då det förankras i fönsterkarmen.

Med hjälp av en övervakningskamera kan man också upptäcka intrång med en kamera som har inbyggd rörelsedetektion. När kameran då känner av rörelse så skickas bilder till användarens mejls som i sin tur kan öppnas i ens smartphone. Med bilden i handen kan man kontakta polisen som vanligen utrycker vid pågående inbrott.

Kontakta oss gärna för att fråga om denna text eller ställa fler frågor rörande inbrottsförebyggande åtgärder. Alla hus ser olika ut och därför är vi beredda på att ta fram lösningar efter specifika behov och önskemål.

Med vänliga hälsningar,
Akilles Säkerhet
www.akillessakerhet.se

Håll Säkerheten Uppgraderad Inför Hösten

Håll säkerheten uppgraderad inför hösten. Så har till hösten och vintern ökar villainbrotten ganska mycket. Vi tycker att alla villaägare ska tänka igenom säkerheten då och då och åtgärda eventuellt svaga punkter. Dessutom ökar risken för brand då det används fler och fler värmeljus för god stämnings skull. Brandvarnare (rökdetektor) är ett tillbehör som finns till alla våra larmsystem, nedan listar vi några vanliga aspekter att tänka på vid montering av brandvarnare:

 • Brandvarnare placeras i den väg som de boende ska använda för att komma ut i det fria från sovrummen.
 • Placera brandvarnarna i taket och minst 50 cm från väggen.
 • Sätt brandvarnare utanför sovrummen.
 • I ett hus med flera våningar bör det finnas minst en brandvarnare på varje plan. Varm rök stiger uppåt. Brandvarnare bör därför placeras högst upp i taket ovanför trappan.
 • Sätt brandvarnarna så att de inte orsakar onödiga larm, till exempel vid matlagning.
 • Stängda dörrar kan hindra röken från att nå brandvarnaren.
 • För bästa funktion ska brandvarnaren alltid sitta i taket. Det ska dessutom finnas minst 50 cm fritt utrymme kring brandvarnaren.
 • Luft från ventiler och takfläktar kan blåsa bort röken från brandvarnaren så att larmet fördröjs.
 • Brandvarnaren ska inte placeras nära ventilationsöppningar. Den bör inte heller placeras i utrymmen där den riskerar att ge ifrån sig falsklarm, till exempel i köket eller badrummet.
 • En stängd dörr hindrar röken från att nå brandvarnaren och dämpar ljudet från brandvarnaren så att det kan vara svårt att uppfatta.

Källa: Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Ett annat känt tillbehör är ju såklart rörelsedetektor som i princip används i alla villalarm. För er som har husdjur finns djurimmuna detektorer, det innebär att detektorn inte reagerar på vikter under t.ex. 12kg (olika vikter beroende på larmtyp). Det finns dessutom rörelsedetektorer med inbyggd kamera som tar snabb-bilder när den känner av rörelse. Dessa bilder skickas till användarens mejl vilket innebär att man kan se bilderna direkt i sin smartphone vart man än befinner sig.

En annan typ av inbrottsförebyggande produkt som vi tycker om att nämna är de fysiskt förebyggande skydden. Vi har t.ex. dörrspärren som enkelt monteras på dörrbladet och dörrkarmen för att i låst läge spärra dörren så att den inte går att öppna mer än ca 10cm. Brytskyddet som monteras över springan som finns mellan dörrblad och dörrkarm i höjd med låshuset är också en smart produkt. Till fönster finns smidiga fönsterlås som låser fast de öppningsbara fönstret i karmen med hjälp av en utskjutande kolv vid låsning.

Kommentera gärna eller fråga oss så pratar vi gärna mer om hur man kan förebygga inbrott!

Säkerhetsråd För Ditt Garage

Säkerhetsråd för ditt garageÄr ditt garage säkert? När man går igenom en checklista för säkerhet I hemmet så glömmer många villaägare säkerheten i deras garage.

Garage kan vara en intressant plats då man ofta förvarar värdesaker där, det finns även såklart en risk för brand där som I sin tur kan sprida sig till huvudbyggnad.

• Tänk på de brandfarliga ämnena som alltid star utmärkt på förpackningen och förvara det enligt angivna instruktioner.

• Håll säkert avstånd mellan brandfarliga ämne och elektriska apparater

• Installera brandvarnare.

• Kontrollera att du har korrekt brandsläckare i ditt garage.

• Se till att ditt garage är ordentligt låst när du lämnar.

• Håll garageöppnare knapp utom räckhåll för barn.

• Installera ett övervakningssystemet eller larmdetektorer.

Behandla ditt garage säkerhet liksom som ditt hem. Besöka vårt butik för passande övervakningpaket till mycket bra priser.

Kontakta oss gärna om du inte hittar en lösning som passar just dig så hjälper vi dig!

Övervakningskit med 720P – kameraövervakning HD med bra rabatt

Oavsett om du flyttar till ett nytt hus eller bestämmer dig för att säkra upp ditt befintliga genom att installera ett bra övervakningssystem, Bör du fundera på vilka behov du har utav det. Är behovet tillexempel att kunna se vad som händer eller har du behovet av att kunna identifiera personer/fordon exempelvis?

Kameraövervakning HD MED 720P för enbart 5990 kronor.

kameraövervakning HD

Detta övervakningspaket kommer med fyra övervakningskameror (720p) vilket innebär att du får riktigt bra bildkvalité. Med detta övervakningspaket kan du ansluta hela systemet med exempelvis dator, mobiler eller surfplattor m.m. för att hålla koll på ditt hem.

Installation

Installationsprocessen för detta övervakningssystem är mycket enkelt. Du behöver bara en enda kabel från varje kamera som ansluts till inspelningsboxen. Övervakningskamerorna får ström via nätverkskabeln.

Detta övervakningspaket kommer med 2 inomhus och 2 utomhus kameror med mörkerseende på 20 meter i mörker så du även har en bra bild även på natten.

Huvudfunktioner:

 • Den har avancerad bildsensor som innebär att bilderna är mycket tydliga.
 • Nonstop inspelning med enkla och tydliga menyer.
 • Superb bildkvalitet.
 • Stöder diverse information såsom ID, IP, DDNS.
 • Detta är ett Plug and Play system.
 • Det stödjer olika mobiltelefoner med långa övervakningsområdet, inklusive iPhone, Windows, Blackberry, Symbian och Android
 • Systemet stöder flera webbläsare som Chrome, Safari, Firefox och IE
 • Den har automatisk elektronisk slutare för att arbeta effektivt i olika miljöer
 • Den stödjer även Onvif

Köp Övervakningskit med 720P

Saker du bör observera när du köper nytt säkerhetssystem

 ABUS trådlöst kamerasystem TVAC16000BHemlarm och trygghetssystemen är avsedda att ge ett lugn när du inte är hemma. Det är därför det är så viktigt att du inte gör några köp blint. Innan du går och köper säkerhetssystem, Bör du ställa frågor och göra köp utifrån dina individuella behov och prioriteringar. Du måste också se till att företaget som du ska göra inköp ifrån, säljer bäst och godkända hem trygghetssystemen och erbjuda fullständiga bruksanvisningen på hur du använder systemet lätt.

Nedan hittar du några saker du bör bestämma innan du köper ett hemlarm/trygghetssystemet:

Bestäm dina prioriteringar

Alla har olika skäl för att installera ett system för sin egna säkerhet. Dessa skäl kan variera och kommer att hjälpa er att plocka de bästa och mest lämpliga hemlarm och trygghetssystemen. Vad det är du väntar dig från ditt säkerhetssystem. Du kan be din återförsäljare att plocka fram ett säkerhetssystem som passar just dig och dina behov.

Tillgängliga alternativ med säkerhetssystem

Generellt grundläggande säkerhetssystem bör ha någon typ av siren för att skrämma och varna. Ett hemlarm bör ha en gsm sändare som sänder ett sms eller ringer upp till dem telefoner som larmet är kopplade till. Även om detta är ett grundläggande av många hemlarm så betyder inte att det är rätt val. Fråga din återförsäljare om vad de andra alternativen är.

Du kan också be om ditt trygghetssystem omfattar rökdetektorer eller hur du kan få tillgång till ditt säkerhetssystems funktioner via din smartphone. Du kanske inte behöver alla funktioner, men det är bra att veta vad som finns tillgängligt så att du kan bygga ditt skydd utifrån ditt egna perspektiv.

Kostnad

Pris kan variera beroende på säkerhetsplan. Fråga din återförsäljare om dem olika funktioner du är ute efter. Samtidigt dubbel kolla så du inte får några månadskostnader. En låg avgift i början lockar många kunder men med en månadskostnad så har du betalt larmet många gånger om bara på nåt år.

Att söka efter bra trygghetssystemet är ett stort beslut och att välja exakt ett är ytterst nödvändigt. Dina behov kan vara olika så bestäm vilka dina behov först är, Därefter kan du välja det bästa för att skydda ditt hem mot inbrott.

Akilles Säkerhet är ett företag med erbjuder kvalitets säkerhetsprodukter för att förhindra inbrott. I vår webbutik, vi erbjuder produkter som trådlöst hemlarm, kameraövervakning, gsm larm och inbrottslarm. Vi erbjuder installation i Skåne, södra Halland, Kronoberg, Helsingborg, Malmö, Jämförelse, Göteborg, Stockholm och i Blekinge län då vi utgår ifrån nordvästra Skåne med kontor i Örkelljunga.

Akilles Säkerhet Erbjuder Trådlöst GSM Larm med hög rabatt

Ett bra hemlarm är ett måste vid säkerhetssystem som installeras i hemmet.  Eftersom de är användbara för att förhindra förekomsten av inbrottstjuvar och avskräcka dem att gå in i hemmet. Det finns så många företag som säljer trådlösa hemlarm. Erfarenhet kan göra stor skillnad när det gäller att installera och övervaka hemmet med säkerhetssystem. Vi kan rekommendera våra produkter som håller hög kvalité till ett mycket lågt pris.

Villalarm Deluxe Trådlöst GSM larm

Akilles Säkerhet säljer godkända och bästa hemlarm och CCTV-system. Viket innebär att vi får en hel del glada kunder. Vår vision är att göra våra kunders vardag mycket lättare med vårt breda sortiment av bästa larmsystemen och ge dem trygghet när de är borta från hemmet.

Vi har ett nära samarbete med Skandinaviens ledande leverantörer inom hemlarms industrin som bidrar med deras sakkunskap och presenterar de senaste lösningarna inom hemlarm och kameraövervakning. Vi är alltid här för att hjälpa våra värdefulla kunder med alla frågor om installation eller drift av systemet.

Vi är i branschen sedan många år tillbaka och vi har alltid produkter till våra kunder med hög rabatt på hemlarm. Vi har attraktiva erbjudanden på trådlösa GSM hemlarm som är professionella och tillräckligt avancerad för att skydda hemmet mot inbrott.

Det ordinarie priset för detta larm är 4990 kronor, men vårt erbjudande pris är 2990 kronor som innebär att du kan spara upp till 2000 kronor.

Trådlöst GSM larmGrundpaketet innehåller:

 • En magnetisk sensor som kan passa antingen vid ytterdörren eller altandörren.
 • En rörelsesensor som ska placeras i vardagsrummet, köket eller andra rummet.
 • Två fjärrkontroller med slide funktion skyddar för att aktivera och inaktivera larmet av misstag.
 • Du kan ha upp till 8 fjärrkontroller
 • Larmen kan styras av smartphones (Du hittar appen som låter dig kontrollera larmet live av telefon dygnet runt var du än är)
 • Överfallslarm
 • Frekvens 433MHz
 • Det Bästa är – inga månadsavgifter efter att du köpt larmet
 • Lång batteribackup

Du kan kolla in instruktionsboken här.

Beställ din Villalarm Deluxe Trådlöst GSM larm idag.

Typer Av Brandsläckare Och Hur Man Använder Tips

BrandpaketVad är vikten av att hålla en brandsläckare? Brand kan uppsluka ett helt rum i ett ögonblick och om du säger att jag inte har en, så ska du tänka på det. Att ha en kvalitet brandsläckare kan vara det som står mellan dig och fullständig förstörelse. Så nu om du funderar på att köpa en brandsläckare, är det viktigt att lära sig vilka typer av brandsläckare som finns och som man kan vara lämpliga för inköp. Det finns flera olika typer av brandsläckare som du kan se på marknaden och var och en varierar i dess funktioner och utseende.

Låt oss ta reda Nedan några vanligaste sorterna som finns

Klass A (Anges med grön triangel)

Sådana brandsläckare är vattenbaserad och särskilt utformade för snabba brännbara material såsom trä material, skåp och papper. Klass A brandsläckare är en av de enklaste typer som finns och använda för de vanligaste bostadsbränder.

Klass B (Anges med Röda torget)

Klass B brandsläckare kallas även bränder i brännbara vätskor. De är utformade för brand i brandfarlig vätska, t.ex. paraffin, bensin, olja, fett, bensin etc. På grund av egenskaperna hos den som deltar i B-lågor på bränsle är det viktigt att inte använda vatten för att släcka elden eftersom sprej vatten faktiskt kunde sprida bränsle vilket resulterar i mer skada.

Klass C (markeras med en blå cirkel)

Klass C brandsläckare är speciellt utformad för brand i elektrisk utrustning. Eftersom elektriska utrustning är förnuftigt att vattna därför rekommenderas det att alla ska ha klass C brandsläckare i hemmet.

Klass D (indikeras av en gul Decagon)

Dessa kategori brandsläckare är vanligt förekommande i kemiska laborationer. De kan användas på brännbara metaller såsom kalium, natrium och magnesium. Om du arbetar i en sådan miljö, bör du få denna klass D brandsläckare.

Klass K (markeras med en blå Hexagon)

Dessa typer av brandsläckare är avsedda för lågor involverar matolja, så du kommer oftast hitta klass K brandsläckare i restauranger och storkök. Om du arbetar som kock eller anser dig själv en stolthet hushåll matlagning aficionado, rekommenderas att hålla dessa typer av brandsläckare.

Multi-klass Brandsläckare

Det finns några brandsläckare som faktiskt är avsedda för flera klasser som gör dem passande för olika bränder. Som för exempel, ABC klass brandsläckare innehåller pulver (monoammoniumfosfat) att lägga ut alla tre klasser av brand. Multi-klass brandsläckare kan vara en perfekt val för villaägare eftersom de förnekas behovet av att köpa olika brandsläckare för olika bränder.

Tips för att använda brandsläckare:

 • Tänk på att använda brandsläckare om och endast om en brand är liten och inte sprida
 • Läs instruktionen och få dig medveten med hur man använder så fort du gör köp. Du kanske inte får tillräckligt med tid att läsa instruktioner när en verklig brand bryter ut.
 • Försök inte släcka branden om du inte har en säker utrymning bakom dig för om en brandspridning, måste du inte vill blockera ditt enda utgång.
 • Och viktigast av allt, du inte använda brandsläckare att släcka elden som den inte är märkt.
 • Få en i dag

Har du gjort dig för att köpa en brandsläckare? Du kan gå in på vår webbutik: http://akillessakerhet.se/store/brand-sakerhet/

Installera Hemlarm – Särskilt Under Semestertiden

Tryggt HemEftersom det är en semester måste du planera att gå ut med familj och vänner, men har du någonsin tänkt som tar hand om ditt hem i din frånvaro? Vårt råd är – få en kvalitet hemlarm.

Enligt statistik i 2013, var mer än 21.000 inbrott rapporterats varav 13.700 rapporterade hände i huset och 7360 rapporterade inbrott inträffade i lägenheter. Och endast 4% av dem kunde därmed lösas. Inbrott leder ofta till ekonomiska förluster och strängare lagar kanske inte är den enda lösningen, men det är individuellt ansvar att vidta nödvändiga åtgärder för att skydda inbrott.

 

Här har vi sammanställt kort men mycket effektiv lista med tips mot inbrottstjuvar i hemmet:

 • Inbrottstjuvar plockar alltid hem med enkla nyckel lås dörren. Du bör installera biometrisk läsare dörrlås eller gallergrind.
 • Malda dörrar och fönster golv ska ha tunga lås.
 • Få kvalitets hemlarm.
 • kameraövervakning (du kan plocka trådlös IP-kamera).
 • Det rekommenderas starkt att ändra dörrarna när du flytta till nya hem (Säkerhetsåtgärder För Ditt Nya Hus).
 • Bekanta dig med dina grannar.
 • Få säkerhets ljus som kommer att avskräcka inbrottstjuvar in i era lokaler.

Vi vill gärna höra vad skulle du göra för att hålla ditt hem säkert nedan i kommentarsfältet.

Hemlarm för ökad säkerhet

hemlarmSommartid innebär inte bara fest utan även att åka hemifrån. Antingen till släktingar eller längre semester. Med andra ord är det en perfekt tid för inbrottstjuvar. Enligt statistik från Brå (Brottsförebyggande Rådet) rapporterades mer än 21 000 heminbrott i Sverige under 2013.

För att förebygga inbrott hos villaägare kan ett bra larmsystem installeras. Och marknaden har en hel del att välja på, från enkla falska larm till trådlösa hem larmsystem kopplat till personer som kan vidta åtgärd vid larmindikation.

Larm – Din säkerhetspartner

Oavsett hur avancerat larmsystem man har så har larmet en viktig förebyggande funktion som ofta får inbrottstjuv att inte välja ditt hem.

När du funderar på att investera i ett larmsystem så ska du tänkta på hur larmet ska fungera i hemmet. Behöver alla utrymmen i huset skyddas? Har du husdjur som är hemma när larmet ska vara igång? Behöver barnen kunna använda larmet och kunna hantera det? Ska larmet kompletteras med brandvarnare?  Hur borde larmdetektorerna placeras?

Pris på Larmsystem

Priserna på hemlarm varierar, från 3000 kronor till 15000 kronor. Det genomsnittliga priset för ett bra larm och för ett genomsnittligt stort hus kostar runt 5000-8000 kronor. Priset avgörs av vilket behov som finns och såklart av hur stort hus som ska skyddas.

Kontrollera Flera lösningar

När det gäller hemlarm idag föredrar de flesta husägare att köpa trådlösa larm eftersom det inte krävs någon kabeldragning som direkt drar ner på kostnaden, lätt att hantera och lätt att installera. Vi erbjuder gör-det-själv- larmsystem vilket innebär att du inte behöver spendera pengar för att anställa någon för installation.

Innan du köper larm från någon bör du jämföra priser och egenskaper för att se de olika alternativen

Runt om i landet finns det många lokala säkerhetsföretag som erbjuder larm och väktarutryckning. Dessutom finns de fyra stora aktörer, som har överlägsen marknadsandel, Trygga hem, Verisure, G4S och Sector Alarm.  Ett tips är att undvika ”spontanköp” av larm vid besök av dörrsäljare. Undersök alltid om priset är realistiskt och jämför med andra företag. Dessutom borde man i lugn och ro tänka över hur just ditt hem behöver utrustas för att få ett optimalt larmskydd.

Om du letar efter godkända hemlarm till ett bra pris, kan du kolla in vårt breda sortiment av val på Akilles Säkerhet. Skydda ditt hem med det ultimata skyddet och uppleva nya sinnesfrid.

Sätt att stoppa falsklarm i ditt hemlarmsystem

FalsklarmFalsklarm har alltid varit ett problem vid installation och användning av larm. Det finns många olika orsaker till hur problemen uppstår men i många fall är det hanhavande fel.

Nedan är en lista på förebyggande åtgärder för att stoppa falska larm

Välj rätt larmsystem

Det individuella behovet avgör vilken typ av hemlarm som är lämpligt. Om du har husdjur så är det viktigt att välja husdjursimmuna rörelsedetektorer som inte detekterar på lägre vikter.

En annan viktig sak att tänka på är att hela familjen ska kunna använda larmet, det innebär att det t.ex. ska vara enkelt och smidigt för barnen att aktivera och avaktivera larmet.

Det är också viktigt att programmeringen av larmet blir korrekt. Ett larmsystem är ofta väldigt komplext och innehar många funktioner. Välj att få larmet förprogrammerat vid köp av larm. Det innebär att larm återförsäljaren programmerar hela larmschemat efter överrenskommelse med köparen. På så vis kan återförsäljaren också påminna om viktiga funktioner att lägga till i vissa områden.

Observera rörliga objekt

Det händer att någon rörlig del i hemmet aktiverar larmet då en rörelsedetektor reagerar. I de vanligaste fallen rör det sig om en fladdrande gardin, en hängande skylt/lampa eller någon roterande dekoration. Det är också viktigt att rörelsedetektorer inte blir utsatta för direkt solljus, det kan aktivera larmet. Rikta heller inte rörelsedetektorn ut genom fönstret då fönsterglaset kan spegla och rörelse utanför kan observeras.

Byta batterier ofta

Detta är såklart en viktig punkt när man har ett trådlöst larmsystem. Det är viktigt att batterier bytas i både detektorer och knappsatser. Vid kontinuerligt underhåll förhindrar man också på så vis falsklarm.

Testa ditt larmsystem

Det är smart att ibland kontrollera ditt larmsystem och vara lite nyfiken på att verkligen alla funktioner är aktiverade. Ta bort alla telefoner som vid larm blir uppringda och börja testa. Kontrollera också så att alla detektorer är igång, sitter korrekt och är fria från smuts/damm och spindelnät. Tänk efter om det kanske skulle vara bra att komplettera med ytterligare detektorer eller övriga tillbehör. Det är aldrig dumt att gå in på återförsäljarens hemsida för att ha koll på nyheter och eventuella nya funktioner som du kan lägga till i ditt hemlarm.

Säkerhetsåtgärder För Ditt Nya Hus

hem-lock Här vill vi ge några tips till dig som precis köpt nytt hus. Först och främst borde man undersöka låsanordningarna på ytterdörrar och eventuella garage och förrådsdörrar. Det bästa är att byta ut alla lås för att säkerställa att det inte finns några andra nycklar som kan ha kommit på villovägar. Samtidigt är detta ett krav som krävs av ditt försäkringsbolag för att sänka årspremien på din hemförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få reda på vilka de andra kraven är.

Sätt lås på fönsterna. En vanlig väg in för en inbrottstjuv är genom ett fönster. Därför kan det vara smart att montera fönsterlås. Dessa fönsterlås har en mycket enkel funktion, huvuddelen skruvas fast i fönstret och vredcylindern går ner i fönstret i låst läge. På så vis går det inte att bryta upp fönstret.

Gå runt huset för att se vart en inbrottstjuv skulle kunna ta sig in. Ofta finns det en plats runt huset som är lite mer gömt än de andra ställena. Se om det går att ”öppna upp” runt omkring genom att t.ex. trimma ner häcken in till grannen eller utmed vägen. Kanske vore en spotlight på sin plats. Belysning med rörelsedetektor är alltid ett irritationsmoment för inbrottstjuvarna då det drar uppmärksamheten till sig.

Skapa en relation med grannar för att hjälpas åt att hålla koll i ert bostadsområde. Ett av de värsta hinder för en inbrottstjuv är människor runt omkring. Därför är det bra att ha som vana att alltid hålla ett litet öga på grannhusen. Om alla gör detta så kan inbrott förebyggas innan det ens inträffas. En av de viktigaste åtgärder som vi vill rekommendera är att installera ett komplett larmsystem. De grundläggande fördelarna med larm är:

 • Informerar dig vad som utlöst larmet.
 • Distraherar inbrottstjuven.
 • Drar till sig uppmärksamhet runt omkring med hjälp av larmsirenerna.
 • Många inbrottstjuvar väljer att inte ens ge sig på ett larmat hus.

En annan stark rekommendation är att installera ett komplett övervakningssystem.

Grundläggande fördelar med övervakning:

 • Polisen uppskattar alltid inspelningsmaterial för utredning.
 • Kan övervakas över internet vart du än befinner dig.
 • Du kan se vart tjuvarna bryter sig in och sedan åtgärda de ”svaga punkterna”

Det är tyvärr inte många inbrott som leder till en fällande dom för förbrytaren. Därför tycker vi att det är viktigt att skydda sig så optimalt som möjligt. Och som ovan nämnt ha en sund relation med grannar och människor runt omkring i ditt kvarter. Ett inbrott hos din granne är även oroväckande för din del då inbrottstjuvar ofta återkommer till samma område.

Om du vill ta din hemsäkerhet till nästa nivå kan du kolla in vår utmärkta samling av kameraövervakning, hemlarm och tillbehör. Våra produkter är lågt i pris och bästa kvalitet inklusive fri frakt. Så vad väntar du på, ta kommandot över din säkerhet i dag.