Föreläs om säkerhetssystem

Det ligger helt rätt i tiden för säkerhetsföretag att verkligen synas och höras. Med det rådande säkerhetsläget i landet är behovet av säkra system överhängande. Ta tillfället i akt och bjud in till en föreläsning om säkerhetssystem och vilka produkter just ditt företag erbjuder.

Saknar du lokaler kan du hyra konferensrum i Malmö eller Stockholm via helio.se. Här befinner du dig mitt i händelsernas centrum med stora och ljusa lokaler. Allt du behöver finns nära till hands så att du kan fokusera på ditt budskap. Du kan läsa mer om fördelarna på sajten ovan.

Visa olika valmöjligheter

En finurlig ingång när det gäller säkerhetssystem är att föreläsa om dess brister och hur de bäst kan motverkas. Flera stora larmoperatörer har kritiserats för brister i såväl säkerhet som funktion. Även storbanker drabbas av olovliga intrång och det kan vara intressant att reda ut begreppen. Det finns även andra riktigt värdefulla perspektiv som till exempel att låta en hackare eller en inbrottstjuv dela med sig av hur de tänker kring svagheter och brister i olika typer av säkerhetssystem. Oavsett hur du väljer att lägga upp din föreläsning har du en unik möjlighet att sälja in dina egna tjänster och produkter. De flesta kunder uppskattar dessutom att se vem de gör affärer med.

Lämna ett svar