Tryggare verksamhet med rätt intranät

Använder du dig av det lokala nätverket på din arbetsplats? Då kan det stå dig riktigt dyrt om det vill sig illa. Majoriteten av alla verksamheter har skyddad och privat information som inte får läcka vidare. Med ett lokalt nätverk är riskerna stora. Obehöriga parter kan få tillgång till kunduppgifter eller företagets privata och skyddade uppgifter.

Vad kan man då göra för att minska risken för att detta ska inträffa? Det handlar naturligtvis om att investera i ett riktigt bra säkerhetssystem till ditt företag. Många tror att säkerhetssystem endast har med tillträde till den fysiska verksamheten att göra, t.ex. tillträde till kontoret, men så är inte fallet. Det är minst lika viktigt, om inte viktigare, att den information du har på datorerna är skyddad!

Investera i ett intranät

Letar du efter ett bra intranät kan vi rekommendera ett besök på https://www.preciofishbone.se/tjanster/microsoft-365-och-sharepoint/sharepoint-intranat/ hemsida. Här kan du snabbt och enkelt få hjälp med att upprätta ett privat intranät, så att du, dina anställda och era kunder kan känna er helt trygga. Enkelt förklarat kan man säga att ett intranät är ett nätverk som är helt privat och som är framtaget för just er verksamhet. Det finns således möjlighet att utforma det på ett sätt som passar era behov.

Vad kostar ett intranät?

Väljer du att använda dig av https://www.preciofishbone.se/tjanster/microsoft-365-och-sharepoint/sharepoint-intranat/ som intranät behöver du kontakta företaget för att få information om kostnader. Det finns många faktorer som ligger till grund för kostnaden och därför är det nästan omöjligt att säga ett exakt pris.

Det bästa är således att du kontaktar flera olika företag och ber om offerter, så att du därefter kan jämföra i lugn och ro. Kom ihåg att ett intranät och en digital arbetsplats inte är samma sak, något som lätt förväxlas. Den digitala arbetsplatsen inkluderar flera olika system, däribland intranät, för att skapa en modern och högteknologisk plattform.

Lämna ett svar